Gastenboek

Teken het gastenboek

Leny Netherlands Apr 02 2013
Hoi Carla,
Na 2 behandelingen zijn mijn klachten van fybromyalgie voor een groot deel verdwenen. Ook de behandeling toen ik heftige buikpijn had heeft direct geholpen. Ik kan het iedereen aanraden.
Marjo Netherlands Mar 07 2013
Hallo Carla.

Na al jaren veel last te hebben gehad van lage rugklachten, gaat dit de laatste tijd veel beter. Ik denk dat jouw behandelingen daar zeker een positieve invloed op hebben gehad.
Will Netherlands Mar 07 2013
Dag Carla
Het was een aparte,maar ook een zeer prettige ervaring.Na 3 behandelingen en 2 maanden later ben ik nog steeds vrij van mijn zenuwen in mijn maag en heb geen last meer van rugklachten.Ik zal het daarom ook iedereen aanraden.

gr. Will.
b Netherlands Mar 06 2013
Mijn zoontje (7) was erg hyper en reageerde heel explosief op andere mensen. Hij was soms zelfs agressief. Na een behandeling op afstand van Carla was hij veel rustiger en reageert hij niet gelijk. Ook op school merken ze veel verschil; hij maakt minder ruzie, kan zich beter concentreren en blijft op zijn stoel zitten. Carla gaf ook nog adviezen mbt zijn voeding die het positieve resultaat nog hebben verbeterd. We zijn heel blij dat Carla hem behandeld heeft!
Birgit Netherlands Jan 14 2013
Hoi Carla,

Het gaat goed met mij! Ik voel me lekker en heb echt het gevoel dat ik beter in mijn vel zit.

Mijn rug voelt beter, net als mijn schouder (al blijft deze nog wel pijnlijk), ik voel me rustiger en minder chaotisch in mijn hoofd.

En ik heb meer energie om dingen aan te pakken. Kortom, super! Dank je wel voor je bijdrage hier aan!

Ik hoop dat het zo blijft, en zie al uit naar de volgende behandeling.

Groetjes, Birgit
K Netherlands Jan 14 2013
Een behandeling van TOM bij Carla heb ik samen met mijn gezin ervaren als een mengeling van aarden, loslaten en in balans komen. Carla heeft ook het talent om je je gehoord te laten voelen en dit zorgt ervoor dat je je erkent voelt in je zijn. Inmiddels stuur ik met veel vertrouwen familieleden naar haar door!

K.
Birgit Netherlands Jan 03 2013
Hoi Carla

Al na een paar dagen was de angst om onder water te zwemmen helemaal weg bij mijn dochtertje, in de kerstvakantie heeft ze veel plezier in het duiken en onderwater zwemmen gekregen. Nu kan ze binnenkort afzwemmen! Dat allemaal door een behandeling op afstand! Heel erg bedankt.

Groetjes, Birgit
Wesselien Netherlands Nov 10 2012
Hoi Carla.

Jij mag mijn vriendinnetje blijven, de pijn in mijn arm was dinsdagmorgen helemaal weg.

Ben vanmorgen wezen sporten en daarna naar de sauna alwaar ze ook een zwembadje hebben en nergens last van gehad.

In ieder geval bedankt en als ik weer een pijntje heb, weet ik je te vinden.

Hartelijke groet, Wesselien.
Ingrid Netherlands Oct 04 2012
Even laten weten, dat de hoofdpijn wegblijft hoera! En misschien wel het leukst om te horen: mijn man vindt mij een stuk rustiger geworden.(al na de eerste behandeling) Hangt kennelijk allemaal samen.

Ik wens je veel succes met je praktijk en tot ziens!

Hartelijke groet,

Ingrid
<< Vorige pagina
31-39 van de 39