De HerVerbinding (Reconnection)

De HerVerbinding is een compleet healingsysteem en transformatie methode, ook wel Reconnection genoemd. Het verlicht angst en pijn, spreekt het zelfgenezend vermogen aan, helpt het lichaam sneller te herstellen, verhoogt de levenslust, het geeft vertrouwen en kracht.

Waarom kiezen we voor een HerVerbinding?
Lang geleden waren onze acupunctuurpunten en meridiaanlijnen op ons lichaam verbonden met het raster dat rondom de aarde aanwezig is. De verbinding tussen ons lichaam en het raster van de aarde is in de loop der tijd losgelaten.

Tijdens de behandeling, gaan we de originele verbinding met het universum herstellen, door middel van nieuwe punten en lijnen aan te brengen en te activeren. De 120 punten en axiatonale (uitgaande) lijnen worden geactiveerd en staan een uitwisseling toe van Licht en Informatie. Tevens worden onze DNA strengen opnieuw verbonden.

Indien men zijn persoonlijke ontwikkeling en zelfgenezend vermogen wil herstellen, kies dan voor de HerVerbinding. Het effect kan meteen duidelijk zijn maar in veel gevallen duurt het even voordat men ervaart wat de HerVerbinding voor je heeft gedaan.

De HerVerbinding doe je maar 1 keer in je leven en vindt altijd plaats in 2 sessies, bij voorkeur op 2 opeenvolgende dagen (er mag maximaal 3 nachten tussen zitten) en duurt ongeveer 60 minuten per sessie. Van te voren worden 1 tot 3 Touch of Matrix sessies aanbevolen (dit is niet verplicht). Tijdens de sessies worden de punten van het energielichaam geopend en activeren we de totale energie doorstroom.

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met de HerVerbinding, zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische handelingen verricht. De healing spreekt zelfgenezende energieën aan en u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg.

De HerVerbinding is bijzonder goed voor nieuwetijds kinderen!

Behandeling: Tijdens de sessie ligt u op een behandeltafel, houdt u de kleding aan (schoenen wel uit) en wordt u niet aangeraakt. Het verdient aanbeveling om voor de sessie geen sterk ruikende doucheschuim, shampoo of parfum te gebruiken en warme kleding aan te doen.