Bij welke klachten kunnen energetische behandelingen helend zijn?

Bij eigenlijk alle klachten, ongeacht het feit of je bekend bent met de oorsprong ervan, zijn de resultaten goed. Hoewel de hierna volgende opsomming absoluut niet volledig is, geeft het een indicatie van klachten waarbij behandelingen kunnen kan helpen.

1) Lichamelijke klachten als:

Allergieën
Astma/bronchitis
Artrose
Carpale tunnel syndroom
COPD
Darm- en spijsverteringsklachten
Diabetes
Eczeem
Evenwichtsstoornissen
Fibromyalgie
Gewrichtsklachten
Hartkloppingen
Hoge bloeddruk
Hoofdpijn
Hormonale onbalans
Hyperactiviteit
Jeuk
Migraine
Oogklachten
Oorklachten
Rugklachten
Scoliose
 

Voor en na behandeling

2) Mentale klachten ten gevolge van:

               
Burn-out
Depressie (winter)
Eetstoornis
Ernstige vermoeidheid
Faalangst
Fobieën
Horen van stemmen
Hyperactiviteit
Hyperventilatie
Moeite met loslaten
Niet lekker in je vel zitten
Ondefinieerbaar onbehagen
Piekeren
Rouwverwerking
Seksueel misbruik
Slapeloosheid
Verslaving
 
Alle energetische behandelingen zijn aanvullend op de reguliere geneeskunde en sluiten geen enkel ander middel uit. Het is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Indien men het gebruikt als vervanging van medicijnen of een andere therapie zal dat altijd in overleg moeten gaan met de desbetreffende behandelaar. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor de behandelingen.
 
Binnen Praktijk in Evenwicht kunnen kinderen en volwassenen behandeld worden met diverse energetische behandeling methodes.  We maken direct drie afspraken aan, met een tussenpose van maximaal 2 weken tussen elke behandeling. Voor u voor de eerste afspraak komt, ontvang ik graag per mail een ingevuld intakeformulier inclusief een Informed Consent. Graag de informatie beknopt weergeven. Het doel van het intakeformulier is om een beeld te krijgen van u als cliënt zodat ik me alvast kan voorbereiden op uw komst. Het Informed Consent dient op het eerste consult nog door u ondertekend te worden.