Gastenboek

Teken het gastenboek

Karlijn Netherlands Dec 15 2019
Hoi Carla!
Even een klein weekje later, het gaat goed! Na 1 1/2 jaar ieder nacht 3, 4 keer komen, slaapt Jax vanaf de sessie met jou geheel door, en is veel rustiger bij het inslapen. Zo ontzettend fijn! Lijkt veel beter in zijn vel te zitten! Bedankt!
Ankie Netherlands May 05 2019
Hoi Carla, het is alweer een tijdje geleden maar wilde je toch even laten weten dat na de 3 T.O.M.-behandelingen van jou het vastzitten in verdiet, schuldgevoel en terugkijken naar het verleden is omgeslagen naar de blik blij en open naar voren en een veel beter contact met mn dochter.
Dank je wel voor je fijne behandelingen. Heb je altijd als heel prettig en professioneel ervaren. Je nam ook altijd alle tijd om dat te doen wat nodig was en sprong ook altijd in op alles wat ik ervaarde en aangaf wat me het gevoel gaf dat we het ook echt samen werkte in het hele proces :-)
Jorieke Netherlands Jul 18 2017
Elke keer klop ik weer aan en elke keer ervaar ik de behandelingen van T.O.M. bij Carla als een groot avontuur.
Pure magie, een andere omschrijving kan ik niet geven.

Gedurende de reis voel ik me altijd op mn gemak (sterker nog we hebben vaak veel lol) en ik voel me veilig.

Carla, bedankt!


Groetjes, Jorieke
Anoniem Netherlands Apr 26 2018
Dag Carla,

Via mijn moeder kwam ik bij je terecht. Ik had een lastige tijd achter de rug, een relatie met iemand die niet goed voor mij was en waar ik mentaal door werd misbruikt. Ik vond het lastig dit los te laten, maar jij hielp mij hierbij. Met drie Tom-sessies ging het al veel beter. Ik kon meer rust bij mezelf vinden. Nu een paar maanden later voel ik me weer sterk en fit.
Bedankt voor je behandeling en voor je luisterend oor!
Corinne Netherlands Jan 13 2017
Hoi Carla,

Mijn Tieners heb je een paar maanden geleden behandeld, toe ik ze er naar vroeg waren ze heel helder.Zoon voelt zich rustiger in zijn lijf, heeft minder last van zijn gewrichten en slaapt beter.
Ik vind hem ook rustiger, evenwichtiger en vrolijker.
Dochter geeft aan dat ze minder spanning heeft wanneer ze voor school iets belangrijks te doen heeft en ze ervaart meer zelfvertrouwen in sociaal opzicht. Ik zie dat ook. Bij haar is het wel zo dat ze flinke stemmingswisselingen heeft door hormonale schommelingen. Tja..
Prachtige resultaten dus! Dank je wel.
Boetje Broeders Netherlands Aug 21 2016
Hi Carla,

Er is veel veranderd na de behandelingen die je me gaf. Subtiele verschuivingen en hele aanwijsbare veranderingen. Een daarvan is dat bij de zangles bleek dat ik zomaar 2 tonen hoger en lager kan zingen dan voorheen en dat mijn stem veel zuiverder klinkt.
Er is letterlijk een last van mijn schouders genomen Ik voel me daardoor steeds vaker in het hier en nu.

Dank je wel.

Adrie Nikkelen Netherlands Sep 28 2015
Ik ben Adrie Nikkelen en ben bij Carla gekomen voor het stoppen met roken. Ik was ook in behandeling bij de longarts voor astma. Nu ben ik na twee behandelingen bij Carla voor de laatste keer bij de longarts geweest,en hoef niet meer terug te komen. Ik ben nu bijna een jaar gestopt met roken. Ik ben zeer blij en kom zeker nog eens bij Carla terug als er klachten zijn. Kan het ook iedereen aanraden. Voor mij was het een reis door mijn leven. Dank je hier voor. Adrie
J. Netherlands Aug 24 2015
Hallo Carla,

Jij hebt inmiddels bent inmiddels gediplomeerd sensi therapeut, nog proficiat.
Alles goed met je?
Ik laat je weten hoe het gaat. Met mijn gewrichten gaat het vrij goed.
Het lukt me toch aardig om het dieet te volgen.
Het enige moeilijke vind ik de tomaten. dus zo af en toe zondig ik daarmee.

Alleen mijn gewicht blijft een probleem. Aankomen doe ik gelukkig niet, maar afvallen ook niet. Of misschien toch een minimaal beetje.
Eerst zat ik tussen de 70 en 71 kilo en nu rond de 70. De ene keer een paar ons er boven en dan weer een paar ons onder de 70 kilo.
Wij hebben een infrarood sauna gekocht en deze wordt 20 augustus geplaatst. In het verleden had ik hier goede ervaringen mee, dus met dieet en sauna hoop ik de klachten tot een minimum te beperken.

Heel veel groeten en bedankt voor de goede therapie en adviesen
Lisa Netherlands Jan 28 2015
Hallo Carla,

Bedankt dat je mij hebt geholpen. Heel fijn dat ik zo snel terecht kon. Na de afspraak heb ik geen last meer gehad van stress en verdriet. De toetsweek is helemaal goed gegaan :-) Nogmaals dank!

Groetjes Lisa
Annemiek Netherlands Jan 22 2015
Hoi Carla,

Even een update na de laatste sessie:
Ik heb me een paar weken heel wisselend gevoeld met flinke dippen en weinig energie. Ik heb me er aan toe gegeven en merk dat er sinds vorige week veel nieuwe dingen op mijn pad komen die me inspireren en waar ik energie van krijg. Het voelt alsof ik een transformatie heb doorgemaakt/doormaken ben. Ik zeg soms dingen waar ik zelf versteld van sta. Heel open en eerlijk, maar niet altijd even sociaal gewenst ;). Ik moet inderdaad wennen aan mezelf, zoals je had aangegeven. Maar het voelt wel bevrijdend. De laatste keer dat ik bij je was, was dus een soort bevrijdingssessie :) dank je wel daarvoor!

Groetjes Annemiek
 
1-10 van de 34
Volgende pagina >>