Gastenboek

Teken het gastenboek

Rebecca Netherlands Aug 26 2021
Hoi Carla,

Zo aandachtig gelezen dat ik helemaal vergeten ben te reageren.
Bedankt voor de afstemming van Marijn. Veel is heel herkenbaar. En erg bijzonder van de school. Had echt het idee dat hij meer ontspannen van school terug kwam afgelopen week.

We houden nog even contact, want ik denk erover ook voor mezelf een afstemming te doen.

Hartelijke groet,
Rebecca
Madeleine Netherlands Aug 26 2021
Bedankt lieve Carla dat je je best voor me hebt gedaan!! Ik ben er zeer van onder de indruk van de Luisterkind Afstemming, het voelt nú al of er een last van mijn schouders is gevallen Tevens heb ik weer nieuwe moed gekregen! Ik vertrouw op uiteindelijk een mooie afloop! Wát een prachtige bijzondere gave heb je!!! liefs Madeleine
Rebecca Netherlands Aug 26 2021
Hoi Carla,

Wat een prachtig verhaal Carla, dankjewel. Ik ben ontroerd echt werkelijk waar ontroerd. Het verklaart zoveel.
En dat van de borst... Ik had al zo'n vermoeden. Ik voed zelden meer in het openbaar/overdag omdat dat dus niet ging. Dan keek hij om de 3 slokken om. Maar 's middags voor het slapengaan in zijn bedje drinkt hij heel goed en lijkt hij het ook fijn te vinden en 's nachts ook. Ik zal aankijken hoe lang hij dat fijn blijft vinden. Maar zo apart omdat ik tegen mijn moeder laatst zei 'ik weet niet of ik de twee jaar vol kan maken (wat eigenlijk mijn wens is), want volgens mij wil Midas niet meer zo lang...'.
Wat je aan het einde schrijft raakt me ook diep. Ik heb 2 vreselijke zwangerschappen (en bevallingen) gehad en was er toen ik zwanger werd van Midas van overtuigd dat ik nooit voor een derde zou gaan. Maar echt vanaf dat Midas er is heb ik ergens het gevoel dat er nog eentje bij hoort/zal komen. Mijn man is altijd heel duidelijk geweest dat twee echt voldoende is, dus heb ik het er niet over gehad, maar bij het uitzoeken van de spullen heb ik heel veel dingen achter gehouden op zolder die ik gewoon niet weg kon doen vanwege het gevoel dat het nog niet af is... Nou.. we gaan zien wat ervan komt haha. Ik moet het even verwerken. En mijn man ook haha.

Fijn dat ik weet hoe ik kan proberen Midas te helpen met slapen gaan en rust in zijn hoofdje krijgen. Ik weet dat Midas gevoelig is voor prikkels (alleen dat van de slager wist ik echt niet. we eten alleen in het weekend vlees van een lokale boerderij... maar ook dat zet me aan het denken of dat nog wel ok is). Wat leuk te horen dat hij yoga wil doen. Ik ben bezig met de kinderyoga opleiding.

Kunnen we voor Marijn ook een sessie aanvragen?

Nogmaals bedankt voor je mooie gesprek met Midas.

Warme groet,
Rebecca
Kim Aug 21 2021
Ik schrijf bijna nooit een review, maar ik vind het nu wel belangrijk. Ik zat al niet lekker in mijn vel en heb mij toch laten vaccineren tegen covid. De eerste dag gewoon wat lichte klachten, maar na een week ben ik compleet onderuit gegaan. Ik kon niets meer, duizelig, de grip kwijt, piepende oren, niet kunnen nadenken of concentreren. Ik voelde mij meer dood dan levend. Ik heb geprobeerd liters water te drinken, reinigingsmiddel te nemen, maar niets hielp. Huilend zat ik op de bank, zo naar was ik.Ik kwam bij Carla terecht. Aan het begin van de behandeling werd mij lijf al wat rustiger. De vaccinatieschade bleek ook aangepakt te mogen worden. Ik voelde alles trillen, stromen. Ik ben meestal sceptisch, maar de weken erna is mijn hoofd weer leger geworden, ik durf weer te gaan zitten wetende dat ik met opstaan niet ontzettend duizelig word! Heel langzaam kan ik weer nadenken. Ook de pijn in mijn buik heeft Carla weg kunnen nemen! Voor mij geen extra vaccin meer, ik ga voor mijn extra booster wederom naar Carla. Een aanrader bij vaccinatieklacten!
Mike M. Netherlands Mar 06 2020
Allereerst feedback op je behandeling Hollistic Pulsing. Zoals ik toen ook al aan gaf werkte de behandeling voor mij erg ontspannend. Mijn lichaam kwam heel goed tot rust. Een stuk beter dan wanneer ik zelf thuis probeer te ontspannen. Het voelde meer als naar de sauna gaan waarbij je lichaam in een diepere staat van rust komt. Erg prettig dus! Echter heb ik geen blokkades of emoties los voelen komen tijdens of na de behandeling (dit schijnt mogelijk te zijn, dacht ik). Na effecten van de behandeling heb ik niet gevoeld. Dit kan komen dat ik me nog erg goed voelde door de TOM behandelingen die je me hebt gegeven de weken daarvoor. Heb dus het gevoel dat ik niet helemaal eerlijk kan oordelen over de effecten ná een Hollistic Pulsing behandeling, aangezien je de tijd ervoor al zo flink aan me had "gesleuteld".
Karlijn Netherlands Dec 15 2019
Hoi Carla!
Even een klein weekje later, het gaat goed! Na 1 1/2 jaar ieder nacht 3, 4 keer komen, slaapt Jax vanaf de sessie met jou geheel door, en is veel rustiger bij het inslapen. Zo ontzettend fijn! Lijkt veel beter in zijn vel te zitten! Bedankt!
Ankie Netherlands May 05 2019
Hoi Carla, het is alweer een tijdje geleden maar wilde je toch even laten weten dat na de 3 T.O.M.-behandelingen van jou het vastzitten in verdiet, schuldgevoel en terugkijken naar het verleden is omgeslagen naar de blik blij en open naar voren en een veel beter contact met mn dochter.
Dank je wel voor je fijne behandelingen. Heb je altijd als heel prettig en professioneel ervaren. Je nam ook altijd alle tijd om dat te doen wat nodig was en sprong ook altijd in op alles wat ik ervaarde en aangaf wat me het gevoel gaf dat we het ook echt samen werkte in het hele proces :-)
Jorieke Netherlands Jul 18 2017
Elke keer klop ik weer aan en elke keer ervaar ik de behandelingen van T.O.M. bij Carla als een groot avontuur.
Pure magie, een andere omschrijving kan ik niet geven.

Gedurende de reis voel ik me altijd op mn gemak (sterker nog we hebben vaak veel lol) en ik voel me veilig.

Carla, bedankt!


Groetjes, Jorieke
Anoniem Netherlands Apr 26 2018
Dag Carla,

Via mijn moeder kwam ik bij je terecht. Ik had een lastige tijd achter de rug, een relatie met iemand die niet goed voor mij was en waar ik mentaal door werd misbruikt. Ik vond het lastig dit los te laten, maar jij hielp mij hierbij. Met drie Tom-sessies ging het al veel beter. Ik kon meer rust bij mezelf vinden. Nu een paar maanden later voel ik me weer sterk en fit.
Bedankt voor je behandeling en voor je luisterend oor!
Corinne Netherlands Jan 13 2017
Hoi Carla,

Mijn Tieners heb je een paar maanden geleden behandeld, toe ik ze er naar vroeg waren ze heel helder.Zoon voelt zich rustiger in zijn lijf, heeft minder last van zijn gewrichten en slaapt beter.
Ik vind hem ook rustiger, evenwichtiger en vrolijker.
Dochter geeft aan dat ze minder spanning heeft wanneer ze voor school iets belangrijks te doen heeft en ze ervaart meer zelfvertrouwen in sociaal opzicht. Ik zie dat ook. Bij haar is het wel zo dat ze flinke stemmingswisselingen heeft door hormonale schommelingen. Tja..
Prachtige resultaten dus! Dank je wel.
 
1-10 van de 39
Volgende pagina >>