Gastenboek

Teken het gastenboek

Birgit Netherlands Feb 11 2014
Ha Carla,

Hier even een berichtje vanuit Neede,

Ik wil je even laten weten dat mijn zoontje een stuk vrolijker is, en niet zo snel boos. Hij is weer wat socialer geworden.

Soms heeft hij nog wel van die nukken of buien, maar niet meer continue. Dus dan weet je dat je behandeling zeker effect heeft gehad!

Nogmaals bedankt,

Groetjes, Birgit

Jongetje van 8 jaar,twee keer op afstand behandeld.
Marco Netherlands Dec 01 2013
Hoi carla,
>> Sinds je behandeling gaat het eigenlijk best goed. Wel af en toe een beetje licht in het hoofd. Ik kan mijn nek verder draaien zonder pijn alleen is ie nog wel stijf, maar ja wat wil je na ca 20 jaar altijd last v je nek. Donderdag moet ik toevallig naar de manuele therapeut, dan kan hij zien hoe het is.
>> Ook opmerkelijk is dat ik al ca 2 jaar last v mijn linker buitenmaniscus heb. Ik loop zelf met plannen om me eraan te laten opereren. De laatste weken erg veel last v gehad. In die week ervoor heb ik op donderdag nog een coopertest moeten afleggen en dan ga je redelijk voluit op een asfaltbaan. Ik hield er al rekening mee dat er nog meer last van zou hebben. Wat schetst mijn verbazing, zaterdag al minder last, zondag nog minder en gewoon hard gelopen en maandag nog minder last van. Ik voel M nog wel maar lang niet zo erg als vorige week of daarvoor. Dus daar helpt het ook tegen.
>> Ik drink nu zeker 1,2 tot 2 liter water per dag dus dat is ook goed (ik maak er een gewoonte van om het te ,combineren met koffie en thee).
>>


Ad Netherlands Oct 31 2013
Hallo Carla,
zoals toegezegd wil ik nog een reactie op jouw site toevoegen.
Op advies van mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Carla en haar behandelingen.Mijn klachten waren divers zoals geen energie, stress tijdens mijn werk en somberheids klachten. In eerste instantie stond ik na het lezen van de site en de informatie van mijn werkgever sceptisch tegenover deze therapie. Maar ik moet toegeven dat de resultaten na de eerste twee behandelingen verbazend positief waren. Nu na vier behandelingen kan ik mijn werkzaamheden beter aan en de energie is weer helemaal terug. mijn vroegere looptrainingen weer opgepakt en daarnaast nog volop energie voor het volgen van een cursus. terwijl ik circa twee maanden terug mezelf door de dag heen moest slepen en na mijn werk geen puf meer had voor andere dingen.
Dank je wel Carla!!!
Brigit Netherlands Oct 02 2013
Beste Carla,

Een berichtje om je te bedanken voor de behandeling van Rachel. Resultaat wordt steeds zichtbaarder:
Energieker,
Minder boos/huilerig,
Vrolijk/minder snoepen,
Hangt minder aan mij!
Kan beter los laten.
Wonderlijk............maar waar!

Veel liefs, Rachel en Brigit
(meisje 10 jaar, behandeld met de KinderMIR voetreflex massage.)
Marjorie Netherlands Jun 27 2013
Hallo Carla,

Nadat Charlotte (9 jaar) één Kinder MIR voetreflex massage heeft gehad, hebben we zelf hebben het idee dat ze veel rustiger is geworden en dan met name hoe ze reageert op anderen.
Het lijkt ook of ze veel lekkerder in haar vel zit. Op school heeft ze 2 weken geleden een toets gemaakt en ze was veel meer geconcentreerd geweest en dus betere resultaten.
Ze durft ineens alleen in het donker naar boven of beneden, niet altijd, maar wel vaker.

Zelf zegt ze veel meer relaxed te zijn op school. Zo had ze gister een spreekbeurt en was ze helemaal niet nerveus.
Kortom: het is nog steeds een heerlijk kind, maar het gaat allemaal wat makkelijker :)

liefs, Marjorie

Marjorie Netherlands May 22 2013
Na 2 behandelingen kreeg ik mijn energie weer terug. Ook de stress is helemaal weg, geweldig! Zit weer heerlijk in mijn vel en mijn hoofd is weer 'leeg'. Mijn omgeving reageert hier ook heel erg positief op.
Heb ook meteen een afspraak gepland voor mijn jongste dochter. Ben je enorm dankbaar Carla. Geweldig en betrokken therapeute!
Tonny Netherlands May 22 2013
Hallo carla,



Ik heb de behandeling (voor mijn knie) als goed ervaren.Was ook snel van de pijn af.

Bij eventuele andere klachten kom ik zeker weer langs.

Het is en blijft een aparte ervaring zoals de gehele behandeling gaat.



Groetjes Tonny

Merijn Netherlands Apr 17 2013
Ik ben in de zomer een aantal keer bij Carla onder behandeling geweest omdat ik niet lekker in mijn vel zat en o.a. slecht sliep. De behandelingen waren een bijzondere ervaring voor mij, en hebben een boel losgemaakt in zowel mijn hoofd als in mijn lijf. Begrijpen deed ik het niet, maar voelen dat het werkte des te meer. Erg aan te raden voor mensen die rondlopen met het gevoel dat hun lijf/geest even niet meer helemaal met elkaar in balans zijn. Dank aan Carla!
Eveline Netherlands Apr 13 2013
Ik heb ook baat bij de TOM behandeling! ik voel me 'gereset' na een behandeling. Meer energie en minder last op mijn schouders.
Een ervaring vond ik zelf erg verrassend. Carla had een band met iemand uit het verleden 'verbroken'. Toen ik per toeval zijn foto zag, voelde ik ineens niets meer...heel fijn!
Anja Netherlands Apr 10 2013
Hoi Carla,
Na de TOM behandeling bij jou waarbij ik als stand-in diende voor mijn dochter (nadat we daar energetisch toestemming voor hadden gevraagd aan haar) en waarbij veel gebeurde, is het contact met mijn dochter verbeterd. Zij is zachter geworden en minder opvliegend. Dank je wel.
<< Vorige pagina
21-30 van de 39
Volgende pagina >>