Over mijzelf

Carla van Daelen

Mijn naam is Carla van Daelen, getrouwd en heb twee dochters.

Mijn interesse gaat al jaren uit naar gezond leven en natuurlijke geneeswijzen. Zoeken naar een manier om een lichamelijke klacht in het lichaam te verhelpen, betekent in mijn ogen dat je de oorzaak moet wegnemen, in plaats van het gevolg te bestrijden. Hierbij kan gedacht worden aan eczeem wat behandelt wordt met hormoonzalf. 

Tijdens mijn zoektocht naar alternatieven, kwam de healing methode Quantum Touch en Touch of Matrix (T.O.M.) op mijn pad. Na zelf deze genezing te hebben ervaren, ben ik mezelf hier meer in gaan verdiepen.

Na alle cursussen van T.O.M. te hebben gevolgd, waarbij men met behulp van de therapeut zichzelf kan helen, is mijn enthousiasme gegroeid. Daarnaast zijn ook veel andere cursussen voor energetische therapieën, zoals Soul Body Fusion, EFT en Hollisctic Pulsing aan mijn lijst toegevoegd. Hierdoor wordt mijn gave om met energie te werken steeds beter ontwikkeld. Het is fantastisch om ook andere mensen middels deze methode te helpen zichzelf te genezen. De meeste methodes die in pricipe bij mij in de praktijk plaats vinden kunnen ook op afstand via Skype gegeven worden. Bij De Luisterkind methode hoef je nooit in de praktijk te komen, ik stem in de energie op jou of je kind af en via de mail krijg je de afstemming van mij.

 

 

Opleidingen

Soul Body Fusion® Practitioner Urpi Chai Centrum v. Bewustwording
KinderMIR voetreflexmassage MIRUS Opleidingen
Luisterkind Diana de Beaumont
Sensitherapie  
Touch of Matrix 1,2 en 3, therapeutenopleiding bij Günther de Jong
Quantum Touch I bij Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst