Gastenboek

Teken het gastenboek

Boetje Broeders Netherlands Aug 21 2016
Hi Carla,

Er is veel veranderd na de behandelingen die je me gaf. Subtiele verschuivingen en hele aanwijsbare veranderingen. Een daarvan is dat bij de zangles bleek dat ik zomaar 2 tonen hoger en lager kan zingen dan voorheen en dat mijn stem veel zuiverder klinkt.
Er is letterlijk een last van mijn schouders genomen Ik voel me daardoor steeds vaker in het hier en nu.

Dank je wel.

Adrie Nikkelen Netherlands Sep 28 2015
Ik ben Adrie Nikkelen en ben bij Carla gekomen voor het stoppen met roken. Ik was ook in behandeling bij de longarts voor astma. Nu ben ik na twee behandelingen bij Carla voor de laatste keer bij de longarts geweest,en hoef niet meer terug te komen. Ik ben nu bijna een jaar gestopt met roken. Ik ben zeer blij en kom zeker nog eens bij Carla terug als er klachten zijn. Kan het ook iedereen aanraden. Voor mij was het een reis door mijn leven. Dank je hier voor. Adrie
J. Netherlands Aug 24 2015
Hallo Carla,

Jij hebt inmiddels bent inmiddels gediplomeerd sensi therapeut, nog proficiat.
Alles goed met je?
Ik laat je weten hoe het gaat. Met mijn gewrichten gaat het vrij goed.
Het lukt me toch aardig om het dieet te volgen.
Het enige moeilijke vind ik de tomaten. dus zo af en toe zondig ik daarmee.

Alleen mijn gewicht blijft een probleem. Aankomen doe ik gelukkig niet, maar afvallen ook niet. Of misschien toch een minimaal beetje.
Eerst zat ik tussen de 70 en 71 kilo en nu rond de 70. De ene keer een paar ons er boven en dan weer een paar ons onder de 70 kilo.
Wij hebben een infrarood sauna gekocht en deze wordt 20 augustus geplaatst. In het verleden had ik hier goede ervaringen mee, dus met dieet en sauna hoop ik de klachten tot een minimum te beperken.

Heel veel groeten en bedankt voor de goede therapie en adviesen
Lisa Netherlands Jan 28 2015
Hallo Carla,

Bedankt dat je mij hebt geholpen. Heel fijn dat ik zo snel terecht kon. Na de afspraak heb ik geen last meer gehad van stress en verdriet. De toetsweek is helemaal goed gegaan :-) Nogmaals dank!

Groetjes Lisa
Annemiek Netherlands Jan 22 2015
Hoi Carla,

Even een update na de laatste sessie:
Ik heb me een paar weken heel wisselend gevoeld met flinke dippen en weinig energie. Ik heb me er aan toe gegeven en merk dat er sinds vorige week veel nieuwe dingen op mijn pad komen die me inspireren en waar ik energie van krijg. Het voelt alsof ik een transformatie heb doorgemaakt/doormaken ben. Ik zeg soms dingen waar ik zelf versteld van sta. Heel open en eerlijk, maar niet altijd even sociaal gewenst ;). Ik moet inderdaad wennen aan mezelf, zoals je had aangegeven. Maar het voelt wel bevrijdend. De laatste keer dat ik bij je was, was dus een soort bevrijdingssessie :) dank je wel daarvoor!

Groetjes Annemiek
José Netherlands Aug 09 2014
Hoi Carla,
Met onze kleinzoon Bob(3 jaar) gaat het na 3 behandelingen bij jou geweldig, hij is bijna helemaal vrij van zijn eczeem, die zeer extreem was. Wij zijn jou hier heel dankbaar voor en hopen dat anderen bij jou ook zo een goed resultaat zullen hebben. Wens jou verder succes met je praktijk en dat je nog veel mensen mag helpen.
Groetjes van José
Ans van den Bergh Netherlands Jun 25 2014
Het is even geleden dat ik door Carla behandeld ben. Ik ging voor een aantal klachten naar haar toe. Mijn oog en oorpijn zijn nagenoeg verdwenen. Mijn gebroken pols gaat beter,zo ook mijn artrose voet is iets vooruit gegaan. Maar wat het wonderlijkste was is het rechtzetten van mijn rug, dat gaf een energie! Ja, ik dacht daar helemaal niet aan, maar Carla zei ik ga je even rechtzetten. Dus soms hoef je helemaal niets te zeggen en doet het lichaam zelf wel zijn werk.
Jorieke Netherlands Apr 21 2014
Ook ik wil graag een stukje schrijven over mijn ervaringen bij Carla.

Ten eerste is Carla zelf begripvol en respectvol. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. Carla heeft een warme persoonlijkheid.

Mijn eerste behandeling was een hele ervaring. "Doormiddel van energie, kan het lichaam zichzelf helen.™ Nou.. energie had ik hoor! Schudden met de heupen, zwaaien met de armen en stampen met de voeten.. Ik vond het heerlijk en soms ook erg grappig wanneer je je beseft hoe je er bij staat of ligt.. Geen enkele behandeling is hetzelfde waardoor het steeds en nieuwe ervaring blijft.

De behandelingen hebben mij geholpen om meer voor mezelf te gaan staan en te zeggen wat ik te vertellen heb. Het lukt me nu om me meer profilerend en assertiever op te stellen. Dat voelt goed en lucht op.
Ook hebben de behandelingen mij geholpen bij de door mij genoemde ˜onrustige momentjes™. Ik heb soms een paniekerig gevoel, het gevoel de controle over mijn lichaam kwijt te zijn. Dit gebeurde minimaal 1 keer per week en soms ook 5 keer op een dag. Het lijkt er nu op (heb even gewacht met het plaatsen van een reactie), dat dit nu nog 1x per maand voorkomt. Hier ben ik echt heel erg blij mee want ik schaam me er ontzettend voor.

Mijn advies: hoe groot, klein, veel of weinig klachten je ook hebt: alleen de ervaring is het proberen al waard Carla: bedankt!

Lieve groet,
Jorieke
Lisanne Europe Dec 02 2014
Na zeer prettige sessies bij Carla voel ik veel meer postitieve energie en sta ik steviger in mijn schoenen. Ik voel me na een bezoek vooral verlicht en dat is zeer prettig. Ik ga zeker terug komen om slechte energie uit mijn lichaan te krijgen en positieve energie terug te krijgen.

Hartelijke groetjes Lisanne.
B. Netherlands Feb 17 2014
Hoi Carla!

Ik wilde even laten weten dat ik veel baat heb gehad van de laatste behandeling. Vooral de non die je eruit hebt gehaald! Ik ben veel aan het daten en kan er ook van genieten. Iets wat ik ervoor niet kon. Ook mijn emoties had ik weer veel meer onder controle en het voelde veel lichter....dus ik kom zeker nog vaker terug! Echt super bedankt :-)
<< Vorige pagina
11-20 van de 39
Volgende pagina >>