Gastenboek

Teken het gastenboek

José Netherlands Aug 09 2014
Hoi Carla,
Met onze kleinzoon Bob(3 jaar) gaat het na 3 behandelingen bij jou geweldig, hij is bijna helemaal vrij van zijn eczeem, die zeer extreem was. Wij zijn jou hier heel dankbaar voor en hopen dat anderen bij jou ook zo een goed resultaat zullen hebben. Wens jou verder succes met je praktijk en dat je nog veel mensen mag helpen.
Groetjes van José
Ans van den Bergh Netherlands Jun 25 2014
Het is even geleden dat ik door Carla behandeld ben. Ik ging voor een aantal klachten naar haar toe. Mijn oog en oorpijn zijn nagenoeg verdwenen. Mijn gebroken pols gaat beter,zo ook mijn artrose voet is iets vooruit gegaan. Maar wat het wonderlijkste was is het rechtzetten van mijn rug, dat gaf een energie! Ja, ik dacht daar helemaal niet aan, maar Carla zei ik ga je even rechtzetten. Dus soms hoef je helemaal niets te zeggen en doet het lichaam zelf wel zijn werk.
Jorieke Netherlands Apr 21 2014
Ook ik wil graag een stukje schrijven over mijn ervaringen bij Carla.

Ten eerste is Carla zelf begripvol en respectvol. Ik voelde me bij haar op mijn gemak. Carla heeft een warme persoonlijkheid.

Mijn eerste behandeling was een hele ervaring. "Doormiddel van energie, kan het lichaam zichzelf helen.™ Nou.. energie had ik hoor! Schudden met de heupen, zwaaien met de armen en stampen met de voeten.. Ik vond het heerlijk en soms ook erg grappig wanneer je je beseft hoe je er bij staat of ligt.. Geen enkele behandeling is hetzelfde waardoor het steeds en nieuwe ervaring blijft.

De behandelingen hebben mij geholpen om meer voor mezelf te gaan staan en te zeggen wat ik te vertellen heb. Het lukt me nu om me meer profilerend en assertiever op te stellen. Dat voelt goed en lucht op.
Ook hebben de behandelingen mij geholpen bij de door mij genoemde ˜onrustige momentjes™. Ik heb soms een paniekerig gevoel, het gevoel de controle over mijn lichaam kwijt te zijn. Dit gebeurde minimaal 1 keer per week en soms ook 5 keer op een dag. Het lijkt er nu op (heb even gewacht met het plaatsen van een reactie), dat dit nu nog 1x per maand voorkomt. Hier ben ik echt heel erg blij mee want ik schaam me er ontzettend voor.

Mijn advies: hoe groot, klein, veel of weinig klachten je ook hebt: alleen de ervaring is het proberen al waard Carla: bedankt!

Lieve groet,
Jorieke
Lisanne Europe Dec 02 2014
Na zeer prettige sessies bij Carla voel ik veel meer postitieve energie en sta ik steviger in mijn schoenen. Ik voel me na een bezoek vooral verlicht en dat is zeer prettig. Ik ga zeker terug komen om slechte energie uit mijn lichaan te krijgen en positieve energie terug te krijgen.

Hartelijke groetjes Lisanne.
B. Netherlands Feb 17 2014
Hoi Carla!

Ik wilde even laten weten dat ik veel baat heb gehad van de laatste behandeling. Vooral de non die je eruit hebt gehaald! Ik ben veel aan het daten en kan er ook van genieten. Iets wat ik ervoor niet kon. Ook mijn emoties had ik weer veel meer onder controle en het voelde veel lichter....dus ik kom zeker nog vaker terug! Echt super bedankt :-)
Birgit Netherlands Feb 11 2014
Ha Carla,

Hier even een berichtje vanuit Neede,

Ik wil je even laten weten dat mijn zoontje een stuk vrolijker is, en niet zo snel boos. Hij is weer wat socialer geworden.

Soms heeft hij nog wel van die nukken of buien, maar niet meer continue. Dus dan weet je dat je behandeling zeker effect heeft gehad!

Nogmaals bedankt,

Groetjes, Birgit

Jongetje van 8 jaar,twee keer op afstand behandeld.
Marco Netherlands Dec 01 2013
Hoi carla,
>> Sinds je behandeling gaat het eigenlijk best goed. Wel af en toe een beetje licht in het hoofd. Ik kan mijn nek verder draaien zonder pijn alleen is ie nog wel stijf, maar ja wat wil je na ca 20 jaar altijd last v je nek. Donderdag moet ik toevallig naar de manuele therapeut, dan kan hij zien hoe het is.
>> Ook opmerkelijk is dat ik al ca 2 jaar last v mijn linker buitenmaniscus heb. Ik loop zelf met plannen om me eraan te laten opereren. De laatste weken erg veel last v gehad. In die week ervoor heb ik op donderdag nog een coopertest moeten afleggen en dan ga je redelijk voluit op een asfaltbaan. Ik hield er al rekening mee dat er nog meer last van zou hebben. Wat schetst mijn verbazing, zaterdag al minder last, zondag nog minder en gewoon hard gelopen en maandag nog minder last van. Ik voel M nog wel maar lang niet zo erg als vorige week of daarvoor. Dus daar helpt het ook tegen.
>> Ik drink nu zeker 1,2 tot 2 liter water per dag dus dat is ook goed (ik maak er een gewoonte van om het te ,combineren met koffie en thee).
>>


Ad Netherlands Oct 31 2013
Hallo Carla,
zoals toegezegd wil ik nog een reactie op jouw site toevoegen.
Op advies van mijn werkgever ben ik in contact gekomen met Carla en haar behandelingen.Mijn klachten waren divers zoals geen energie, stress tijdens mijn werk en somberheids klachten. In eerste instantie stond ik na het lezen van de site en de informatie van mijn werkgever sceptisch tegenover deze therapie. Maar ik moet toegeven dat de resultaten na de eerste twee behandelingen verbazend positief waren. Nu na vier behandelingen kan ik mijn werkzaamheden beter aan en de energie is weer helemaal terug. mijn vroegere looptrainingen weer opgepakt en daarnaast nog volop energie voor het volgen van een cursus. terwijl ik circa twee maanden terug mezelf door de dag heen moest slepen en na mijn werk geen puf meer had voor andere dingen.
Dank je wel Carla!!!
Brigit Netherlands Oct 02 2013
Beste Carla,

Een berichtje om je te bedanken voor de behandeling van Rachel. Resultaat wordt steeds zichtbaarder:
Energieker,
Minder boos/huilerig,
Vrolijk/minder snoepen,
Hangt minder aan mij!
Kan beter los laten.
Wonderlijk............maar waar!

Veel liefs, Rachel en Brigit
(meisje 10 jaar, behandeld met de KinderMIR voetreflex massage.)
Marjorie Netherlands Jun 27 2013
Hallo Carla,

Nadat Charlotte (9 jaar) één Kinder MIR voetreflex massage heeft gehad, hebben we zelf hebben het idee dat ze veel rustiger is geworden en dan met name hoe ze reageert op anderen.
Het lijkt ook of ze veel lekkerder in haar vel zit. Op school heeft ze 2 weken geleden een toets gemaakt en ze was veel meer geconcentreerd geweest en dus betere resultaten.
Ze durft ineens alleen in het donker naar boven of beneden, niet altijd, maar wel vaker.

Zelf zegt ze veel meer relaxed te zijn op school. Zo had ze gister een spreekbeurt en was ze helemaal niet nerveus.
Kortom: het is nog steeds een heerlijk kind, maar het gaat allemaal wat makkelijker :)

liefs, Marjorie

<< Vorige pagina
11-20 van de 34
Volgende pagina >>